The اپل، سامسونگ، بررسی، خرید، فروش، خبر، سیلیکون Diaries

برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.

۱۷:۴۶ خبر خوش برای این گروه از بازنشستگان/ افزایش حقوق در راه است ۰۹/مرداد/۱۴۰۳

علاوه بر این مشکل، باید به بحران کمبود جهانی تراشه هم اشاره کنیم که شرکت‌های زیادی با آن دست و پنجه نرم می‌کند و همین موضوع تولید گوشی را با چالش‌های زیادی روبرو کرده است.

دارایی ماسک در اواخر ۲۰۲۱ از ۳۰۰ میلیارد دلار هم فراتر رفت، اما زیان مالی تاریخی او در ۲۰۲۲ باعث شد نامش در فهرست ثروتمندترین افراد جهان به جایگاه دوم تنزل پیدا کند. سایر میلیاردرهای سرشناس دنیای فناوری هم ۲۰۲۲ را با زیان‌های مالی سنگینی پشت سر گذاشتند.

۸ خرداد ۱۴۰۳

پس در زمینه کیفیت ساخت هر برند برتری خاصی نسبت به رقیب دارد و نمی‌توان به طور کامل و قطعی یک برند را برتر دانست. از نظر طراحی نیز شما باید ببینید که شکل و شمایل پرچمداران کدام برند برایتان جذاب‌تر و زیباتر است و در این مورد هم نمی‌توان نظر قطعی داد و با موضوعی سلیقه‌ای مواجه هستیم.

پس می‌توانیم نتیجه بگیریم که اگر گوشی از اپل بخرید به احتمال بسیار زیاد اسپیکر بهتری به نسبت رقیب سامسونگی همان گوشی نصیبتان می‌شود.

البته همان‌طور که مشاهده می‌کنید، سامسونگ و اپل بسته به شرایط هر بازه زمانی جایشان را با همدیگر عوض می‌کنند. به‌عنوان مثال، علت رشد فروش اپل در سپتامبر گذشته به‌خاطر عرضه آیفون ۱۵ بود.

از سوی دیگر، در سه‌ماهه‌ی چهارم سال گذشته سهم بازار سامسونگ ۱۷ درصد بود ولی حالا شاهد سهم ۲۰ درصدی این شرکت هستیم و این یعنی فاصله‌ی اپل و سامسونگ نسبت به گذشته کاهش یافته است.

اپل با کنار زدن سامسونگ به رتبه‌ی اول بازار موبایل جهان رسید

به بیان ساده قدرت بیشتر تراشه‌های اپل با گذشت زمان و قدیمی‌تر شدن گوشی‌های این برند مشخص می‌شود.

سال ۲۰۲۲ برای شرکت‌های فناوری پایان خوشی نداشت و تعداد زیادی از عوامل باعث شد این‌ شرکت‌ها که در ابتدای سال وضعیت بسیاری خوبی داشتند، ضرر هنگفتی کنند. تقاضای زیاد دوران پاندمی برای محصولات و خدمات شرکت‌های فناوری، با گذشت زمان به‌تدریج کاهش یافت.

در مورد سامسونگ و اپل نیز دقیقا همین موضوع صادق است ولی اپل به دلیل استفاده از گواهی ضد آب فوی‌تر و استفاده از فولاد ضد زنگ برای فریم مدل‌های پرو check here و پرو مکس کیفیت ساخت بالاتری را نیز در اختیار قرار می‌دهد.

شاید کاهش هزینه‌ها برای شرکت‌های فناوری دشوار باشد، اما به‌طور‌کلی این رویکرد اجباری می‌تواند راهکار خوبی برای صنعت فناوری باشد. بسیاری از متخصصان حوزه فناوری از مدت‌ها پیش گفته‌اند که این نوع‌ اصلاحات می‌توانند بسیاری از شرکت‌ها را از صنعت فناوری حذف کنند و تنها شرکت‌هایی از نظر مالی قابلیت رشد و پیشرفت خواهند داشت که بتوانند بقای خود را در این‌ شرایط حفظ کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *